27 December 2017

UNITY | WHERE THERE IS UNITY, THERE IS ALWAYS VICTORY

WHERE THERE IS UNITY, THERE IS ALWAYS VICTORY 

Unity merupakan SATU komuniti bisnes. 8 CDM bergabung menjadi 1 komuniti memberikan satu impak yang LUAR BIASA. Alhamdulillah perlancaran Unity pada ahad lepas membawa satu makna yang besar buat kami semua. 


Ramai rakan kongsi yang hadir dari seluruh Malaysia. Ada yang datang dari utara, dari selatan, dari pantai timur dan ada juga dari Sabah. Terima kasih semua. Together we as Glampreneurs stand as one.


Paling Yong rasa teruja apabila dapat tahu yang Unity kini dibawah bimbingan CDM-CDM otai Malaysia iaitu 3 mentor legend SHOM. Rasa panas betul perasaan ini. Tak sabar nak meletop beri result yang terbaik buat diri sendiri dan team. Semoga misi G8 Unity untuk melahirkan 50 CDM (Crown Diamond Manager) dengan minimum sales 1 juta tercapai. Mesti nak capai secepat mungkin!
Sebelum majlis bermula.Bersama team The Diamond Circle yang bersatu hati. Follow dan bulat hati dengan mentor.Aktiviti beramah mesra bersama ahli Unity. Semangat nak kenal antara satu sama lain.Bersama Ain Zulkarnaind protege dan mentor kami CDM Shaliza dan pasangan.


Tak lupa buat suami tercinta, Abg Halim. Terima kasih kerana izinkan saya buat business sampai sekarang ni. Terima kasih kerana hadir support event kali ini. Tak sabar rasanya nak mulakan program baru Unity iaitu program khas buat suami atau golongan lelaki yang nak jalankan business ini. Tentu lebih menyeronokkan dan paling seronok bila poket pun tebal. :)


Wah! 2018 pasti lebih cemerlang. Doakan kami ya kawan-kawan. Kepada yang berminat nak sertai kami, boleh terus contact Yong. InsyaAllah Yong akan update dari masa ke semasa tentang program akan datang. Stay tune. Follow blog Yong untuk tahu perkembangan selanjutnya ya. See ya


Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


No comments:

Archive

About Me