27 February 2018

G8UNITY POWER PLAN BUSINESS REVIEW 2018

Semua yang dirancang berjalan lancar.

 Syukur Ya Allah. Our first class persama G8Unity untuk  POWER PLAN BUSINESS REVIEW pada tahun 2018 ni semuanya berjalan lancar. Ramai betul rakan kongsi yang hadir. Masing-masing membawa seribu harapan dan semangat yang berapi. Bukan je partners dari Kuala Lumpur, malah dari luar KL pun turut sama hadir beri sokongan dan datang untuk topup ilmu baru.


CDM Salha Zain menjadi emcee untuk class kali ini. Fuh! Bait-bait perkataan yang keluar dari mulut CDM Salha buatkan kami semua tido tak lena. Tak mengantuk lngsung jadinya tau.Antara TDC partners yang hadir pada class kali ni. Thanks ya semua. Tahniah kerana anda berjaya hadir ke class. Tanda-tanda orang berjaya ialah sentiasa dahagakan ilmu. Ilmu akan makin berkurang atau lupa bila tidak digunakan. Betul tak?

Dapat dengar perkongsian dari CDM-CDM Mastermind G8Unity. Aduh meremang betul rasa. Kali ni betul-betul rasa kena inject booster. Takda alasan tak boleh berjaya. Apa pun kena tolak kuat-kuat diri ni agar teruskan perjuangan semaksima mungkin. Power plan cukup hebat untuk jalankan business dan dapat income gemok. InsyaAllah we will do our best. Bukan nak berjaya seorang. Yong nak heret sekali rakan-rakan kongsi yang MAHUKAN Kejayaan!Bersama mentor legend G8Unity. Berjaya di usia muda. Jadi Jutawan sebelum berumur 30 tahun. WOW sangat! Sumber inspirasi. Moga Yong pun dapat jadi seperti CDM Hanis.Nak buat saving beribu-beribu bukan je unntuk diri sendiri malah buat keluarga juga.Teruskan semangat! Perjuangan untuk siapkan Switzerland, Paris & Germany masih diteruskan. Never Give Up! Melangkah sampai ke garisan penamat! Amin.

Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Archive

About Me