24 April 2018

DYNAMIC LEADERS CONVENTION 2018Assalamualaikum, 

Hari ni nak cerita mengenai our latest event iaitu Dynamic Leaders Convention 2018.
Alhamdulillah our seminar berjalan lancar pada 17 March 2018 yang berlangsung penuh gemilang di Hotel Royal Chulan Kota Damansara. 


Yong rasa bertuah dapat sertai event kali ni. Malah menjadi salah seorang AJK yang bertugas. Happy dapat beri sumbangan for our team.


Speaker untuk seminar kali ini ialah CDM Shaliza Aziz, CDM Mursyida, CDM Azizul, CDM Al-Faath dan juga CDM Hanis. Power betul ilmu yang di sampaikan. Sampai ke hari ni terngiang-ngiang suara mentor-mentor hebat kami.
FULL! SENDAT OTAK!

Bila dah habis seminar. Wow! Rasa betul-betul otak dah sendat dengan pelbagai ilmu. Kali ni betul-betul rasa refresh sangat. Ilmu yang kami dapat pula khas untuk leaders. So Tugas kami lepas ni mestilah berkongsi ilmu pada rakan kongsi pula.

Macam-macam aktiviti juga dibuat semasa seminar kali ni. Takda istilah mengantuk pun sebab excited sangat nak belajar.

Terima kasih G8Unity. This year tahun kita. Kita buat yang sehabis baik untuk naikkan G8Unity seiring dengan progress kumpulan.

Terima kasih juga buat mentor saya Cdm Shaliza Aziz dan juga rakan-rakan kongsi yang hadir tak kisah jauh atau dekat. Semestinya anda dapat "sesuatu" dalam seminat kali ini. Doa Yong buat kalian, agar terus sukses dan bersemangat bersama kumpulan.


Lepas ini banyak lagi aktiviti dan majlis bersama G8Unity. Anda pun boleh join kami. Contact Yong untuk detail lanjut ya.

Okay.Stay tune for next update.

Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com
No comments:

Archive

About Me