01 June 2018

1 & 2 JUNE 2018 | SHOT TRIP TO KUALA LUMPUR

Assalamualaikum.

Salam 1 June. Sedar tak sedar dah separuh tahun dah kita dalam tahun 2018 ni kan? Bagaimana progress kita? Azam kita dah banyak ke tercapai?

Insyallah hari ni Yong akan ke Kuala Lumpur. Tak sabar betul nak belajar ilmu baru. Ilmu yang dapat semalam semasa FB LIVE G8Unity pun sangat terkesan. Power betul penyampaian CDM Adibah. Rasa terkesan betul di hati nih 


Esok sambung lagi ilmu dari mentor-mentor hebat di class training pula. Ya Allah bersyukur sangat dipertemukan dengan team yang sangat hebat ni. Betul-betul nak bantu kami semua menjadi usahawan yang berjaya. Ilmu yang diberikan tak putus-putus. Tinggal kami sahaja untuk bertindak. 


Doakan 2018 ni, Yong dapat capai impian Yong ya. Yong doakan anda yang membaca post yong ni sukses dunia dan akhirat. 


Ada yang nak free fitting korset Premium Beautiful tak? Nak tengok dulu material? Nak Trade-In PB korset ampa hat dah rosak tu?


BOLEH. BOLEH. Roger Yong yee. 


InsyaAllah Jumaat dan Sabtu Yong di KL. Ahad Yong akan berada di Penang pula. Ada client di Permatang Pauh nak pakai korset Premium Beautiful . So anyone nearby boleh la cotact Yong ye. Yong ada bawa sample lebih untuk u all tengok dan try. 


Jumpa nanti yeeeNurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


No comments:

Archive

About Me