01 June 2018

MISI HILANG 50KG BERJAYA! ANDA PATUT CUBA!


WOW! Korang terkejut tak? Yong sendiri terkejut bila tengok sendiri Kak Ana depan mata Yong. Tak sangka sekarang ni Kak Ana dah capai berat 50kg. dah hilang 50kg dari badan Kak Ana.


Seronok dapat peluang jumpa Kak Ana semasa Majlis Iftar G8Unity 2 minggu lalu. Kak Ana berkongsi macam mana cara Kak Ana turunkan berat 10kg dalam masa bulan Ramadhan. fuh! betul-betul nak kena follow ni tau. Tak susah pun cuma kena konsisten ajeee.




Ini antara produk yang Kak Ana amalkan untuk proses penurunan berat selain dari pakai korset Premium Beautiful setiap hari.. Disini yong kongsikan juga cara-cara nak amalkan yee untuk bulan puasa ni.

Time Berbuka
Ambil 1 Shake me + half sachet Min Kaffe.
Makan kurma & kuih then solat dulu

Selepas itu, minum Nlicious in between berbuka - lepas terawih

Balik terawih Kak Ana makan buah-buahan. Sama la Yong pun. Yong suka makan buah oren sebelum tidur hehe

Sahur Pula
Ambil 1 Shake me + half sachet min kaffe-
Nasi skit (segenggam / half)
Min kaffe secawan
Makan kurma

Simple je kan? Makan tak banyak tapi kenyang. Membantu untuk turunkan berat badan pula tu. Korang nak cuba tak?





Okay sebelum terlupa, di sini Yong kongsikan juga Fungsi-fungsi Premium Beautiful ye. Ramai wanita di luar sana yang sangat fanatik dengan korset PB ni tau. Siap masukkan Korset Premium Beautiful dalam wishlist dorang. Cayalah!

Jika berminat boleh la contact Yong. Yong akan berikan service terbaik buat anda. See ya.

Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Archive

About Me