27 June 2018

OOTD RAYA PREMIUM BEAUTIFUL 2018

Assalamualaikum. 

Tak terlewat lagi Yong rasa nak ucapkan Selamat Hari Raya buat anda semua. Bagaimana raya kali ini? Best ke tak? 

Bagi Yong, rasa kali ini agak best juga sebab sambut di kampung suami di Pasir Mas, Kelantan. Dapatlah Yong merasai suasana beraya di tempat orang kan? Makanan pun ofcourse la berbeza. First time Yong makan ketupat manis ada inti serunding. Hehe sedap tau. 

Dah berapa hari dah Syawal kan? Dengar kata ramai yang berjaya turunkan berat berkilo-kilo time Ramadhan. Tapi agak sedih sebab ada yang naik berat lebih lagi time Syawal ni. 

Bukan senang nak konsisten kan? Diet tetap kena On dah sekarang. Paling mudah korang sarung sekali Premium Beautiful korset. Takyah fikir susah-susah. InsyaAllah makan pun takdalah over sangat. 

So today Yong nak share dengan korang my Outfit Of The Day sepanjang beraya kali ni. Hehe ada juga yang lupa nak snap gambar. Yang penting raya kali ni Yong pakai kebaya dengan konpiden sekali. 

Bukan senang nak melaram dengan penuh keyakinan kalau tak sarung Premium Beautiful korset. Penyelamat kaum wanita ni tau. 






Anggun manis gitu kan model Premium Beautiful korset ni hahaha. Serius tak lengkap rasa satu hari kalau tak sarung korset idaman wanita nih. Dah la selesa. Nak pakai time apa cuaca apa dimana jua tau. 

Korang yang belum pakai korset PREMIUM BEAUTIFUL ni lagi jemputlag contact Yong. Yong ada banyak stok tau. Korang boleh runding dulu. Nak free fitting pun boleh ajee. 

Call me ya 016-6933614


No comments:

Archive

About Me