31 July 2018

PROGRAM KURUS SECARA SIHAT | 10 DAYS CHALLENGE!

Hari ni tak sia-sia Yong ke KL tau. Dapat belajar ilmu baru juga dapat tahu projek baru tentang Program KURUS SECARA SIHAT 10 Days Challenge yang akan bermula esok. Yahoooo!

Excited nak turunkan berat badan sekarang ni tau. Alang-alang nak ke Switzerland lagi 13 hari ni haruslah meletopsss dan fit gitu. Korang nak join sama tak?

Hari ni Yong nak kongsi sikit tentang produk yang kami amalkan sekarang ni iaitu SET KOMBO KURUS. Bukan je sedap dan berkhasiat malah membantu untuk slim dan cun melecun.Set Kombo Kurus ni adalah gabungan 3 produk terhebat iaitu SHAKE ME, N'LICIOUS dan MIN KAFFE. Tiga produk ni bukan ubat kurus tau tapi 3 gabungan produk yang sesuai untuk keperluan diet seimbang badan.


SHAKE ME adalah minuman kesihatan campuran soya dan garam buluh yang membekalkan protein serta mengandungi kalori yang rendah (90 kCal). Shake Me membekalkan sumber kalsium, magnesium dari garam buluh serta diperkaya dengan L-Carnitine, vitamin dan mineral. Shake Me membantu pembakaran lemak, meningkatkan metabolisme badan, membekalkan amoni asid untuk pembentukan otot badan yang lebih sempurna.


N'LICIOUS adalah sejenis minuman enzim yang dirumus khas daripada 118 jenis buah-buahan dan sayur-sayuran terpilih. N'licious dapat membantu proses pencernaan dan penghadaman makanan dalam perut kita serta membantu menyingkirkan bahan yang tidak diperlukan oleh badan. N'licious turut membantu membekalkan tenaga, bertindak sebagai anti oksidan, meningkatkan imuniti badan, mengurangkan risiko kanser, mengelakkan obesiti serta menggalakkan penuaan secara sihat.


MIN KAFFE adalah satu-satunya kopi campuran dari biji kopi "robusta" dan "garam buluh". Garam Buluh di dalam Min Kaffe bertindak membekalkan lebih 70 mineral dalam badan kita. Ia juga sumber magnesium yang tinggi dan dapat membantu membekalkannya kepada badan. Lebih menarik, Min Kaffe tidak mengandungi gula di dalamnya dan selamat dijadikan minuman pembekal tenaga harian kita.
Program kurus ini adalah satu program yang dicipta untuk membantu anda mendapatkan bentuk badan ideal menerusi produk makanan tambahan yang berkualiti tinggi dan selamat. Menerusi program ini, anda akan dibimbing menggunakan kaedah dan cara yang betul dalam mebantu anda mendapat berat badan idaman anda.

Mahu dibantu? Hubungi Yong segera.Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.comNo comments:

Archive

About Me