24 September 2018

SM/SSM AWARD SEPTEMBER 2018

Bahagianya tengok rakan kongsi naik pentas. 

Alhamdulillah pada sabtu lepas Yong dan rakan-rakan G8Unity datang raikan our team yang naik pentas menerima anugerah Sales Manager dan Senior Sales Manager. Majlis ini bertempat di IDCC SHAH ALAM. 

Tahniah diucapkan buat anak-anak didik Yong dan rakan seperjuangan atas pencapaian dan usaha anda. 

Seperti biasa. Selepaas terima award, mereka turun jee Yong dah tunggu bawah pentas. Gitulah bila team terima award. Sebagai mak bisnes dorang gitulah rutin Yong selama beberapa tahun ni. 

Kalau yong sendiri pun, yong nak macam tu. Orang pertama yang kita nampak bila turun pentas ialah orang yang kita sayang dan paling dekat dihati. 

Aduhh, Apa lagi kompom air mata laju menitis. Sebak rasa di hati. Teringat apa pengorbanan yang dibuat sepanjang perjalanan bisnes. Ternampak satu-satu ketika itu. Teringat apa jasa baik mentor juga terhadap kita. 

Yong doakan agar kita buat yang terbaik lagi lepas ni okay guys.  Aim for the next level. 2018 kita habiskan penuh gemilang. Kita fight ke Kun Ming free trip ramai-ramai. 

Alang-alang berniaga di Malaysia, bercuti biar di luar negara kan? SHOM the best. 

Jom layan gambar pula. 















No comments:

Archive

About Me