31 December 2018

CLOSING BERGAYA, PENUTUP 2018!

Sejak balik dari class di Klang last week. Yong perasan semangat rakan kongsi Yong makin membara. Dasyat betul semangat mereka sampai Yong pun takleh tidur lena minggu ni. 



Tambah pula bila di class last weekend, kami dapat suntikan semangat dari CDMs dan mentor berpengalaman. Ya Allah. Serius berkobar-kobar sangat kami nih. Aura positif dan semangat tu dah seminggu pun tak habis lagi. Nak bawa masuk tahun 2019. Moga berterusan semangat ini. 



Antara produk viral yang berjaya dipancing oleh client minggu ini. Syukur Alhamdulillah. Korset Premium Beautiful pun tak ketinggalan. Sentiasa ada permintaan. 



Agent di Ipoh, Rodzidah. Dah berapa kali ke stokis bulan ni penangan Promosi Akhir Tahun yang kani jalankan. Meriah sales bulan ni. Tahniah! 



Agent Penang. Ratu korset Premium Beautiful Kak Wani Ameen bersama Shake Me Cocoa yang tengah hangat diperkatakan sekarang. Serius rata-rata stokis pun habis stok. Sebab tu kami sebagai agent memang simpan stok terusss. Taknak ketinggalan dah. Sambil amalkan setiap hari sambil berkongsi kebaikan Shake Me Cocoa bersama kawan-kawan. 



Yong pun tak ketinggalan. Stok kat rumah mesti kena ada. If tak cukup terus cepat-cepat ke stokis untuk restock. 



Stok untuk team Kulim, Kak Asma. 



Agent di Johor Bahru, Suriati. Balik dari kampung aje terus shopping produk viral di stokis. Hari ni last day promosi. Apa lagi terusss menerus promosi sampai 11.59 pm nih. 



Tahniah Kak Sue. Happy sangat. Closed Premium Beautiful Waist Nipper untuk client di Bangi.



Stok ustazah Farah Eliana yang kali ke berapa ke stokis bulan ni. Sikit sikit lama lama membukit. Asal restock aje habis. Lepas ni kena restock lebih banyakkkk lagi kan?




Terakhir di petang ini. Si manis Ramizah Rahman bersama korset Premium Beautiful untuk client di Seremban. Tahniah Ramizah. Setiap bulan ada client korset Premium Beautiful. Keep it up! Teruskan usaha yaaa. 

Apa pun Yong sayang korang. Doa Yong sentiasa bersama langkah anda ye. Moga 2019 ini menjadi kita lebih sukses dan maju jaya bersama. Love ya. 




No comments:

Archive

About Me